Ik ben Monica Rosmolen, psycholoog en tijdsurftrainer. De manier hoe wij stress oplopen en hoe wij hiermee omgaan intrigeert mij. In de tijd dat ik werkte als psycholoog bij Stichting Centrum ‘45, een kliniek voor mensen met posttraumatische stressklachten, werd het mij duidelijk hoe erg ons stresssysteem ontregeld kan raken en hoeveel last wij daarvan kunnen ondervinden. Als trainer geef ik informatie aan vluchtelingen en vrijwilligers en docenten die vluchtelingen begeleiden, om stressklachten te herkennen en hier op een goede manier mee om te gaan.
Als coach is het mijn missie geworden om mensen te helpen om stressklachten te verminderen en hen methodes aan te reiken om meer vanuit rust te leven. 
 

Een voor mij veel betekenend voorval bracht mij in contact met Paul Loomans. Tijdens een reis scheurde ik mijn achillespees. Na een periode van rust en herstel wilde ik de tijd die ik had stilgezeten als het ware inhalen. Daar liep ik tegen mijzelf aan en de methode van de Stressontknoping heeft mij toen geholpen om opnieuw rust te vinden en mijn tempo van herstel te aanvaarden.
Na deze ervaring heb ik mij verbonden met het gedachtegoed en ben ik de opleiding tot trainer Tijdsurfen en coach van de Stressontknoping gaan volgen. De methode is geïntegreerd geraakt in mijn leven.  Ik ervaar meer plezier en verdieping in hetgeen ik doe. Ik vertrouw op mijn intuïtie bij het nemen van beslissingen en ik geloof in dingen doen op het juiste moment. Als coach geef ik deze positieve ervaringen graag door. Het geeft mij dan ook voldoening om aan het einde van een coachtraject terug te krijgen van cliënten dat zij meer rust ervaren, oud zeer hebben kunnen verwerken en met plezier terugkijken op de coachingsgesprekken.