Coaches met licentie


Onderstaande coaches hebben met succes de opleiding afgerond en hebben goede resultaten bereikt met hun cliënten. 

Janneke Zwarteveen

Psychosomatisch oefentherapeut / docent Lichamelijke Opvoeding

Zwolle

Met meer dan 30 jaar ervaring als therapeut en docent, deel ik niet alleen mijn professionele kennis, maar ook mijn persoonlijke reis. Twintig jaar lang worstelde ik met migraine, zoekend naar oplossingen. Totdat ik besloot de strijd op te geven en mezelf kon omarmen, inclusief die verdraaide migraine. Tegelijkertijd begon ik nieuwe patronen aan te leren op het gebied van vertrouwen, zelfzorg en ruimte innemen.
Mijn therapeutische vaardigheden zijn geëvolueerd van klachtgericht naar het ontrafelen van dieperliggende patronen. Mijn eigen ontwikkeling bracht me van ‘het is niet oké dat het niet oké is’ naar de kracht van ‘het is oké dat het niet oké is.’ Het is én- én: zelfaanvaarding en groei.
De methode van de Innerlijke Metamorfose heeft me laten groeien, niet alleen als mens maar ook als therapeut.

Contactgegevens:

06-51700884

www.mensendieck-zwolle.nl

 

Jeanine van de Wiel

Zelfstandig coach

Gouda

In mijn werk bij overheid en bedrijfsleven was het coachen van collega’s een belangrijk aspect van het leidinggeven. Zowel collega’s als ikzelf voelden van tijd tot tijd de behoefte om dieper in te gaan op zaken als chronisch tijdgebrek, onrustig zelfbeeld, opspelende emoties en communicatievalkuilen. Meestal is het prettiger om dan met een externe coach aan de slag te gaan.

Nu heb ik een kleinschalige praktijk voor individuele coaching in Gouda.  Ik ben enthousiast over de milde benadering van ‘De Innerlijke Metamorfose’ en gebruik deze methode. De positieve effecten zoals verwoordt door een recente coachee: meer rust ervaren, evenwichtiger zelfbeeld, herkennen van emoties en bewustere communicatie.

Contactgegevens: 

Jeanine@rkenjezelfcoach.nl

Werkveld:

individuele coaching