Module Zelfbeeld & Emoties

Bij de StressOntknoping worden de thema’s Zelfbeeld en Emoties in één module aangeboden daar zij onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: het werken aan emoties kun je het beste doen op de stabiele bodem van een positief zelfbeeld. Dit is een workshop die in de diepte gaat. Je kunt werken aan zaken die lang geleden zijn ontstaan en er op zachte manier verandering in aanbrengen. Je kunt je zelfvertrouwen versterken of je innerlijke rust vergroten. Je kunt je richten op soepeler en luchtiger met de dingen omgaan of je minder afhankelijk van anderen maken. Je leert op een goede manier omgaan met emoties. Onze gevoeligheden daar zijn ook vaak met vroeger verbonden. Oud zeer kun je verwerken in de echo’s van nu!

Voor wie
De module is bedoeld voor iedereen die zijn functioneren beter wil begrijpen en kunnen beïnvloeden. In het bijzonder is de module geschikt om te werken aan de volgende gedragspatronen: onzekerheid, sterke gerichtheid op anderen, zich aanpassen aan de omgeving, zich terugtrekken op zichzelf, zichzelf omlaag halen en faalangst. Het emotionele gedeelte richt zich op verwerking van een verlies, op het tot rust brengen van angsten, bezorgdheid en piekeren en op het kalmeren van gevoelens van onrecht en gekwetstheid.

Wat biedt het je
Je zult je innerlijk rustiger gaan voelen. Het zelfvertrouwen gaat groeien. Je verkrijgt een betere relatie met jezelf omdat je gestimuleerd wordt jezelf in de diepte te aanvaarden. Van daaruit kun je bepaalde nieuwe eigenschappen ontwikkelen of oudere patronen die je hinderen tot rust brengen.
Je krijgt meer toegang tot je gevoel. Je wordt sneller van iets blij of enthousiast. Op een basis van emotionele stabiliteit kun je goed omgaan met angst, verdriet of pijn en weet telkens weer in balans te komen.

Hoe
De module Positief Zelfbeeld & Emotionele Verwerking duurt 4 avonden plus 1 terugkomavond en telt maximaal 8 deelnemers per groep. De combinatie van de 2 thema’s zorgt voor extra diepgang. De workshop kenmerkt zich door een aangename sfeer en een heldere methode. De uitwisseling met de mededeelnemers is stimulerend en motiverend en de persoonlijke begeleiding helpt om over eventuele hobbels heen te komen. Je kunt de workshop naar behoefte aanvullen met 1 of 2 individuele sessies van 1 uur.

Annuleren
Je kunt tot 1 week voor aanvang de inschrijving annuleren, het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.

Korting
Als je al eerder aan een andere module hebt deelgenomen heb je recht op korting. Om deze korting te ontvangen kun je bij het afrekenen een kortingscode gebruiken. Je kunt slechts één kortingscode gebruiken.

KortingCode
Vroegboekkorting: €10 korting, bij aanmelding tot 3 weken voor aanvang-10
Heb je al eerder 1 of 2 modules gevolgd: €20-20
Studenten en stadspas: €40 korting-40

Programma

Sessie - 1
5 september 2018
17 - 19 uur
Sessie - 2
13 september 2018
17 - 19 uur
Sessie - 3
20 september 2018
17 - 19 uur
Sessie - 4
27 september 2018
17 - 19 uur
Sessie - 5, terugkomdag
18 oktober 2018
17 - 19 uur

Kosten

€195,00
IK DOE MEE (17:00 - 19:00 uur) IK DOE MEE (20.00-22.00 uur)

Aanvangsdatum

05 sep 2018

Data & Tijden

5, 13, 20 en 27 september. Terugkomavond 18 oktober van 17:00 - 19:00 uurof 20:00 - 22:00 uur

Aantal personen

maximaal 8

Locatie

De StressOntknoping
Domselaerstraat 28,
1093 MA Amsterdam
QR Code
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.