Vijf avonden Workshop Zelfbeeld & Emoties

Bij de StressOntknoping worden de thema’s Zelfbeeld en Emoties in één module aangeboden daar zij met elkaar verbonden zijn: het werken aan emoties kun je het beste doen op de stabiele bodem van een positief zelfbeeld.
Dit is een workshop die in de diepte gaat. Je kunt werken aan zaken die lang geleden zijn ontstaan en er op zachte manier verandering in aanbrengen. Je kunt je zelfvertrouwen versterken of je innerlijke rust vergroten. Je kunt je richten op soepeler en luchtiger met de dingen omgaan of je minder afhankelijk van anderen maken.
Je leert op een goede manier omgaan met emoties. Onze gevoeligheden daar zijn ook vaak met vroeger verbonden. Oud zeer kun je verwerken in de echo’s van nu!

Voor wie
De module is bedoeld voor iedereen die zijn functioneren beter wil begrijpen en kunnen beïnvloeden. In het bijzonder is de module geschikt om te werken aan de volgende gedragspatronen: onzekerheid, sterke gerichtheid op anderen, zich aanpassen aan de omgeving, zich terugtrekken op zichzelf, zichzelf omlaag halen en faalangst.
Het emotionele gedeelte richt zich op het tot rust brengen van angsten, bezorgdheid en piekeren en op het op verwerking van een verlies.

Wat biedt het je
Je zult je innerlijk rustiger gaan voelen. Het zelfvertrouwen gaat groeien. Je verkrijgt een betere relatie met jezelf omdat je gestimuleerd wordt jezelf in de diepte te aanvaarden. Van daaruit kun je bepaalde nieuwe eigenschappen ontwikkelen of oudere patronen die je hinderen tot rust brengen.
Je krijgt meer toegang tot je gevoel. Je wordt sneller van iets blij of enthousiast. Op een basis van emotionele stabiliteit kun je goed omgaan met angst, verdriet of pijn en weet telkens weer in balans te komen.

Hoe
De module Positief Zelfbeeld & Emotionele Verwerking duurt 4 avonden plus 1 terugkomavond en telt maximaal 8 deelnemers per groep. De workshop kenmerkt zich door een aangename sfeer en een heldere methode. De uitwisseling met de mededeelnemers is stimulerend en motiverend en de persoonlijke begeleiding helpt om over eventuele hobbels heen te komen. Je kunt de workshop naar behoefte aanvullen met 1 of 2 individuele sessies van 1 uur.

Annuleren
Je kunt tot 1 week voor aanvang de inschrijving annuleren, het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.
De workshop vindt plaats bij minimaal 5 aanmeldingen.

Korting
Als je al eerder aan een andere module hebt deelgenomen heb je recht op korting. Om deze korting te ontvangen kun je bij het afrekenen een kortingscode gebruiken. Je kunt slechts één kortingscode gebruiken.

KortingCode
Vroegboekkorting: €10 korting, bij aanmelding tot 3 weken voor aanvang-10
Heb je al eerder 1 of 2 modules gevolgd: €20-20
Studenten en stadspas: €40 korting-40

 

Programma

Sessie - 1
6 november 2019
19 - 21 uur
Sessie - 2
13 november 2019
19 - 21 uur
Sessie - 3
20 november 2019
19 - 21 uur
Sessie - 4
4 december 2019
19 - 21 uur
Sessie - 5
8 januari 2020
19 - 21 uur

Kosten

€195,00
IK DOE MEE (19:00 - 21:00 uur)

Aanvangsdatum

06 nov 2019

Data & Tijden

wo. 6, 13 en 20 nov., 4 dec. en 8 jan. van19:00 - 21:00 uur

Aantal personen

maximaal 10

Locatie

Amsterdam
Domselaerstraat 28,
1093 MA,
Amsterdam
QR Code
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link