Workshop Zelfbeeld en Emoties

Vijf avonden Workshop Zelfbeeld & Emoties – oktober

De workshop Zelfbeeld en Emoties is een workshop die op een prettige manier in de diepte gaat. Je kunt werken aan zaken die lang geleden zijn ontstaan en er op zachte manier verandering in aanbrengen. Je kunt je zelfvertrouwen versterken en je innerlijke rust vergroten. Je kunt je richten op soepeler en luchtiger met de dingen omgaan of je minder afhankelijk van anderen maken.
Je leert op een goede manier omgaan met emoties. Onze gevoeligheden daar zijn ook vaak met vroeger verbonden. Oud zeer kun je verwerken in de echo’s van nu!

Voor wie
De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn functioneren beter wil begrijpen en kunnen beïnvloeden. Je kunt met deze workshop werken aan gedragspatronen zoals onzekerheid, sterke gerichtheid op anderen, je aanpassen aan de omgeving, je terugtrekken op zichzelf, jezelf omlaag halen en faalangst.
Je brengt angsten, bezorgdheid en piekeren tot rust en leert hoe je een verlies verwerkt.

Wat biedt het je
Je zult je rustiger gaan voelen. Je zelfvertrouwen gaat groeien. Je krijgt een betere relatie met jezelf omdat je gestimuleerd wordt jezelf in de diepte te aanvaarden. Van daaruit kun je zelfvertrouwen, innerlijke balans en een gevoel van verbondenheid ontwikkelen. Oude patronen die je hinderen breng je tot rust.
Je krijgt meer toegang tot je gevoel. Je wordt sneller van iets blij of enthousiast. Op een basis van emotionele stabiliteit kun je goed omgaan met onzekerheid, verlies of pijn en weet telkens weer in balans te komen.

Hoe
De module Positief Zelfbeeld & Emotionele Verwerking duurt 4 avonden plus 1 terugkomavond en telt maximaal 8 deelnemers per groep. De workshop kenmerkt zich door een aangename sfeer en een heldere methode. De uitwisseling met de mededeelnemers is stimulerend en motiverend en de persoonlijke begeleiding helpt om over eventuele hobbels heen te komen. Je kunt de workshop naar behoefte aanvullen met 1 of 2 individuele sessies van 1 uur.

Annuleren
Je kunt tot 1 week voor aanvang de inschrijving annuleren, het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.
De workshop vindt plaats bij minimaal 5 aanmeldingen.

Korting
Als je al eerder aan een andere module hebt deelgenomen heb je recht op korting. Om deze korting te ontvangen kun je bij het afrekenen een kortingscode gebruiken. Je kunt slechts één kortingscode gebruiken.

KortingCode
Vroegboekkorting: €10 korting, bij aanmelding tot 3 weken voor aanvang-10
Heb je al eerder 1 of 2 modules gevolgd: €20-20
Studenten en stadspas: €40 korting-40

 

Programma

Sessie - 1
8 okt. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 2
22 okt. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 3
29 okt. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 4
12 nov. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 5
17 dec. 2020
17 - 19 uur

Kosten

€195,00
IK DOE MEE (17:00 - 19:00 uur) IK DOE MEE (20.00-22.00 uur)

Aanvangsdatum

08 okt 2020

Data & Tijden

do. 8, 22 en 29 okt., 12 nov. en 17 dec. van 17:00 - 19:00 uur of 20 - 22 uur

Aantal personen

maximaal 8

Locatie

Amsterdam
Domselaerstraat 28,
1093 MA,
Amsterdam
QR Code
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link