Workshop Zelfbeeld en Emoties

Vijf avonden Workshop Zelfbeeld & Emoties, VOL

Deze workshop wordt online gegeven met Zoom! Bij inschrijving worden de gegevens je toegestuurd.

De workshop is vol. Je kunt je opgeven voor de reservelijst, stuur een e-mail naar destressontknoping@gmail.com. 

Bij de StressOntknoping worden de thema’s Zelfbeeld en Emoties in één module aangeboden daar zij met elkaar verbonden zijn: het werken aan emoties kun je het beste doen op de stabiele bodem van een positief zelfbeeld.
Dit is een workshop die in de diepte gaat. Je kunt werken aan zaken die lang geleden zijn ontstaan en er op zachte manier verandering in aanbrengen. Je kunt je zelfvertrouwen versterken of je innerlijke rust vergroten. Je kunt je richten op soepeler en luchtiger met de dingen omgaan of je minder afhankelijk van anderen maken.
Je leert op een goede manier omgaan met emoties. Onze gevoeligheden daar zijn ook vaak met vroeger verbonden. Oud zeer kun je verwerken in de echo’s van nu!

Voor wie
De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn functioneren beter wil begrijpen en kunnen beïnvloeden. Je kunt met deze workshop werken aan gedragspatronen zoals onzekerheid, sterke gerichtheid op anderen, je aanpassen aan de omgeving, je terugtrekken op zichzelf, jezelf omlaag halen en faalangst.
Je brengt angsten, bezorgdheid en piekeren tot rust en leert hoe je een verlies verwerkt.

Wat biedt het je
Je zult je rustiger gaan voelen. Je zelfvertrouwen gaat groeien. Je krijgt een betere relatie met jezelf omdat je gestimuleerd wordt jezelf in de diepte te aanvaarden. Van daaruit kun je zelfvertrouwen, innerlijke balans en een gevoel van verbondenheid ontwikkelen. Oude patronen die je hinderen breng je tot rust.
Je krijgt meer toegang tot je gevoel. Je wordt sneller van iets blij of enthousiast. Op een basis van emotionele stabiliteit kun je goed omgaan met onzekerheid, verlies of pijn en weet telkens weer in balans te komen.

Hoe
De module Positief Zelfbeeld & Emotionele Verwerking duurt 4 avonden plus 1 terugkomavond. Het maximum aantal deelnemers is 10. De workshop kenmerkt zich door een aangename sfeer en een heldere methode. De uitwisseling met de mededeelnemers is stimulerend en motiverend en de persoonlijke begeleiding helpt om over eventuele hobbels heen te komen. Je kunt de workshop naar behoefte aanvullen met 1 of 2 individuele sessies van 1 uur.

Annuleren
Je kunt tot 1 week voor aanvang de inschrijving annuleren, het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.
De workshop vindt plaats bij minimaal 5 aanmeldingen.

Korting
Als je al eerder aan een andere module hebt deelgenomen heb je recht op korting. Om deze korting te ontvangen kun je bij het afrekenen een kortingscode gebruiken. Je kunt slechts één kortingscode gebruiken.

KortingCode
Vroegboekkorting: €10 korting, bij aanmelding tot 3 weken voor aanvang-10
Heb je al eerder 1 of 2 modules gevolgd: €20-20
Studenten en stadspas: €40 korting-40

 

Programma

Sessie - 1
9 dec. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 2
16 dec. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 3
23 dec. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 4
6 jan. 2020
17 - 19 uur
Sessie - 5, terugkomdag
3 feb. 2021
17 - 19 uur

Kosten

€195,00

Aanvangsdatum

09 dec 2020

Data & Tijden

wo. 9, 16 en 23 dec., 6 jan. en 3 feb. van 17:00 - 19:00 uur

Aantal personen

maximaal 10 per workshop

Locatie

Zoom
Deze workshop wordt online via Zoom gegeven. Je ontvangt de handleiding.
QR Code

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link