Webinar Opleiding trainer Tijdsurfen

Stressvrij werken met Tijdsurfen is een bewezen effectieve methodiek die door een groeiend aantal organisaties wordt ingezet om werkstress te verminderen en werkplezier en werkgeluk te verhogen.

Ben je werkzaam op het gebied van stress- en verzuimpreventie? Of ben je verantwoordelijk voor het verhogen van werkgeluk in jouw organisatie? 

In een zevendaagse training word je opgeleid om de methode ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’ binnen jouw organisatie of als zelfstandige te kunnen aanbieden. Je kunt het Tijdsurfen ook integreren binnen een coaching praktijk.

In deze Webinar krijg je alle informatie over de opleiding en kun je jouw vragen stellen.

Wat is Tijdsurfen?

Tijdsurfen is een natuurlijke methode om je tijd te beheren. Het unieke aan de methode van Tijdsurfen is dat het rust voorop zet. In een tijd van een steeds hogere verwerkingssnelheid en vele kleine taken, hebben we de neiging om nog maar een tandje bij te zetten en daarmee onze gezondheid en welbevinden aan te tasten.

Tijdsurfen draait het om: wat is er nodig om stressvrij te kunnen werken en leven?
Het antwoord bestaat uit 7 aanwijzingen. Het zijn simpele richtingaanwijzers. Hun geheim schuilt in het geheel. Alle 7 aanwijzingen samen maken dat je flexibel en creatief bent. Het werkplezier gaat omhoog. Je tast je gezondheid niet meer aan en voelt je beter. Je hebt de regie weer in eigen hand: telkens maak je actief de keuze voor de volgende taak of actie.

Het bijzondere is dat je door rust voorop te zetten, ook effectiever wordt. Er komt meer uit je handen en je hebt er ook meer voldoening over.

Programma

Webinar - Zoom
wo. 30 aug 2023
19.30-20.30 uur

Kosten

Gratis
IK DOE MEE (19:30 - 20:30 uur)

Aanvangsdatum

30 aug 2023

Data & Tijden

woe 30 augstus 2023 van 19:30 - 20:30 uur

Aantal personen

Locatie

Zoom
Deze workshop wordt online via Zoom gegeven. Je ontvangt de handleiding.
QR Code