Workshop Zelfbeeld en Emoties

Zes avonden Workshop Zelfbeeld & Emoties, VOL

Deze workshop is vol. Je kunt je inschrijven voor de volgende workshop Zelfbeeld en Emoties die 10 november start.

Deze workshop wordt online gegeven met Zoom. Bij inschrijving worden je de inloggegevens toegestuurd.
Wat zeggen deelnemers over Online Workshops?

Bij de StressOntknoping worden de thema’s Zelfbeeld en Emoties in één module aangeboden daar zij met elkaar verbonden zijn: het werken aan emoties kun je het beste doen op de stabiele bodem van een positief zelfbeeld.
Dit is een workshop die in de diepte gaat. Je kunt werken aan zaken die lang geleden zijn ontstaan en er op zachte manier verandering in aanbrengen. Je kunt je zelfvertrouwen versterken of je innerlijke rust vergroten. Je kunt je richten op soepeler en luchtiger met de dingen omgaan of je minder afhankelijk van anderen maken.
Je leert op een goede manier omgaan met emoties. Onze gevoeligheden daar zijn ook vaak met vroeger verbonden. Oud zeer kun je verwerken in de echo’s van nu!

Voor wie
De workshop is bedoeld voor iedereen die zijn functioneren beter wil begrijpen en kunnen beïnvloeden. Je kunt met deze workshop werken aan gedragspatronen zoals onzekerheid, sterke gerichtheid op anderen, je aanpassen aan de omgeving, je terugtrekken op zichzelf, jezelf omlaag halen en faalangst.
Je brengt angsten, bezorgdheid en piekeren tot rust en leert hoe je een verlies verwerkt.

Wat biedt het je
Je zult je rustiger gaan voelen. Je zelfvertrouwen gaat groeien. Je krijgt een betere relatie met jezelf omdat je gestimuleerd wordt jezelf in de diepte te aanvaarden. Van daaruit kun je zelfvertrouwen, innerlijke balans en een gevoel van verbondenheid ontwikkelen. Oude patronen die je hinderen breng je tot rust.
Je krijgt meer toegang tot je gevoel. Je wordt sneller van iets blij of enthousiast. Op een basis van emotionele stabiliteit kun je goed omgaan met onzekerheid, verlies of pijn en weet telkens weer in balans te komen.

Hoe
De module Positief Zelfbeeld & Emotionele Verwerking duurt 5 avonden plus 1 terugkomavond. Het maximum aantal deelnemers is 10. De workshop kenmerkt zich door een aangename sfeer en een heldere methode. De uitwisseling met de mededeelnemers is stimulerend en motiverend en de persoonlijke begeleiding helpt om over eventuele hobbels heen te komen.

Annuleren
Je kunt tot 1 week voor aanvang de inschrijving annuleren, het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.
De workshop vindt plaats bij minimaal 5 aanmeldingen.

Korting
Als je al eerder aan een andere module hebt deelgenomen heb je recht op korting. Om deze korting te ontvangen kun je bij het afrekenen een kortingscode gebruiken. Je kunt slechts één kortingscode gebruiken.

KortingCode
Vroegboekkorting: € 15 korting, bij aanmelding tot 3 weken voor aanvang-15
Heb je al eerder 1 of 2 modules gevolgd: € 30-30
Studenten en stadspas: korting op aanvraag

 

Programma

Sessie - 1
7 september 2021
19.00 - 21.00 uur
Sessie - 2
14 september
19.00 - 21.00 uur
Sessie - 3
21 september
19.00 - 21.00 uur
Sessie - 4
28 september
19.00 - 21.00 uur
Sessie - 5
12 oktober
19.00 - 21.00 uur
Sessie - 6, terugkomdag
16 november
19.00 - 21.00 uur

Kosten

€345,00

Aanvangsdatum

07 sep 2021 - 16 nov 2021

Data & Tijden

di. 7, 14, 21 en 28 sept., 12 okt. en 16 nov. van 19:00 - 21:00 uur

Aantal personen

maximaal 10

Locatie

Zoom
Deze workshop wordt online via Zoom gegeven. Je ontvangt de handleiding.
QR Code