Feedback weekendworkshop Zen en Yoga, Hier en Nu

  • Je komt dichtbij jezelf. De plek is prachtig en de mensen prettig: spirituele mensen die ook midden in het leven staan. De yoga uitleg, opbouw en tijdsduur van de yoga was erg goed en de combinatie met zenmeditatie heel fijn. Ben heerlijk tot rust gekomen!

  • De yoga had een weldadige invloed en was ook de dagen erna voelbaar.  De eerste dagen na het weekend voelde ik een weldadige rust. Ik had daarna veel minder moeite met de indeling van mijn tijd. Vanochtend betrapte ik me nog op de gedachte, ik moet van alles; ik heb de witkwast genomen en niets dringends of dwingends gedaan.  Bij alles wat ik doe let ik erop dat ik het afmaak. 

  • Heldere yoga en héél veel inspiratie opgedaan, ook voor mijn eigen lessen. Alle drie de onderdelen vond ik goed met elkaar in balans. Behalve als fysieke ondersteuning bij het langdurig zitten, heeft het mijn geest ook soepel gemaakt.   Het weekend heeft me energie gegeven, helderder in mijn hoofd, meer overzicht gekregen. Het was een fijn weekend, omdat je ....

  • De meditatie heb ik als fijn ervaren. De yoga was goed. Ik voelde allemaal spieren waarvan ik me het bestaan eerder nauwelijks bewust was, maar ik heb geen spierpijn gehad.  Het onderdeel Intuïtief Tijdsbeheer was helemaal in stijl met de vorige StressOntknoping trainingen, opnieuw heel goed. Ik bewonder de praktijkgerichtheid van de aanpak onverminderd.  De workshop heeft me ....

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link