Zomaar twee kostbare kadootjes!

Tip: neem ze allebei!

Ontvang de
Wekelijkse Inspiratie

 

Ontvang elke week een boodschap vanuit het hart geschreven om stress te verminderen en vanuit rust te gaan leven. De Wekelijkse Inspiratie heeft meer dan 5000 trouwe ontvangers.

Ik wil je bedanken voor de wekelijkse inspiraties, ik ben altijd weer nieuwsgierig wat het wordt, alsof je een cadeautje uit gaat pakken. Soms schrijf ik ze op en kan er dan de hele week langs lopen. Ik hoop dat je er nog lang mee doorgaat.

Ellen Schippers

Voel je als herboren

 

Heb je slecht geslapen? Voel je je uitgeput? Ben je herstellende? Na het beluisteren van deze opnames zul je je als herboren voelen. Je ontspant je hele lichaam deel na deel, om vervolgens fris weer op te staan.

Ik luister enkele keren per week – met name als ik de volgende dag moet werken – in bed op mijn telefoon naar de opnames. Doorgaans val ik daarna makkelijk in slaap. Heel fijn, dank voor het beschikbaar stellen.

Melissa

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link