Marcella van Tol, webredacteur

Marcella van Tol, webredacteur

De oefeningen en rollenspellen hebben mij bewust gemaakt van mijn eigen gedrag. Ik heb ingezien dat het noodzakelijk is om dichterbij mijzelf te blijven, te communiceren wat ik wel en niet prettig vind en mijn behoeften uit te spreken. De praktische handvaten en adviezen die ik heb meegekregen, kan ik goed in de dagelijkse praktijk toepassen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link