Silvia Derom, Coach (workshop gevolgd via Zoom)

Silvia Derom, Coach (workshop gevolgd via Zoom)

De workshop heeft me een beter inzicht gegeven in hoe je emoties kan herkennen en verwerken. Een mooi evenwicht tussen theorie en praktijk. De begeleiding was uitstekend, ik heb er zelfs veel van opgestoken voor mijn eigen online begeleidingen. Ik heb de workshop via Zoom als positief ervaren. Het is laagdrempelig, makkelijk en heel comfortabel. De interactie gaat misschien net iets minder vlot, maar dat nadeel vind ik verwaarloosbaar. Het was top! Ik hoop dat je in de toekomst online workshops zal blijven organiseren!

mei-2020

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link