Veelgestelde vragen

Knagende ratten (2)

Veelgestelde vragen

Met welke module kan ik het best beginnen?

In principe kun je met elke module beginnen. Maar als je van plan bent het hele programma te doen en in de diepte aan jezelf wilt werken, is eerst Tijdsurfen en dan Zelfbeeld en Emoties een prettige volgorde.

Wordt er bij het werken in een groep veel gepraat over problemen van anderen?

In een groep kijken we niet zozeer naar een probleemsituatie dan wel naar welke patronen telkens terugkomen. Daarbij is het stimulerend en motiverend om te zien hoe anderen met de aanwijzingen omgaan.

Kan ik een oriënterend gesprek aanvragen?

De StressOntknoping biedt een oriënterend gesprek aan van een uur voor 40 euro. Je kunt hierin meer vertellen over jouw behoeftes en waar je tegenaan loopt en je krijgt advies hoe je hier binnen de StressOntknoping aan kunt werken.

Kan ik ook individuele begeleiding krijgen?

Wij raden aan om eerst een groepsprogramma te volgen. Nadat je de module Zelfbeeld en Emoties gevolgd hebt, is het mogelijk een aantal individuele sessies af te spreken.

Is het belangrijk om te mediteren om deel te nemen aan een programma?

De programma’s zijn toegankelijk voor iedereen en je hoeft er niet voor te mediteren.

Is Mindfulness vergelijkbaar met De StressOntknoping?

Met De StressOntknoping leer je in een heldere methode hoe je de verschillende vormen van stress kunt ontzenuwen. Mindfulness schept een open aandacht voor processen in het lichaam en kan daarbij een goede combinatie zijn.

Ik heb de Tijd. Handleiding in Tijdsurfen. Te koop of te bestellen bij uw boekhandel. U kunt op deze website zonder meerkosten een gesigneerd exemplaar bij de auteur bestellen. Prijs € 19,95 incl. verzendkosten.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link