Feedback weekendworkshop Tijdsurfen klooster

  • Ik heb de workshop ervaren als heel waardevol. Voor de workshop had ik het boek ‘Ik heb de Tijd’ bijna uit en de workshop heeft voor zoveel verdieping hiervan gezorgd. Vooral de oefeningen met de groep hebben mij meer inzichten gegeven. Paul is een hele fijne trainer, hij is rustig maar ook aanwezig. Hij kan goed uitleggen en beantwoordt alle vragen.

  • De workshop bood mij concrete handvaten voor tijdsbeleving en de omgang met tijd. Paul stelt het ervaringsleren voorop, hij maakt de inhoud en de oefeningen tot kern. Hij geeft goede voorbeelden en zorgvuldige informatie. Doordat hij de natuur en omgeving erin betrekt is de ontspannen sfeer erg bijzonder.

  • De workshop vond ik heel inspirerend en verdiepend, het was leuk en serieus tegelijkertijd. Het is een prachtige manier om al doende, speels en luisterend meer te begrijpen en te voelen wat Tijdsurfen betekent. Na de workshop heb ik het idee dat ik Tijdsurfen echt ‘snap’ met mijn gevoel en het kan gaan toepassen in mijn leven. Ik denk dat het mij rust, energie en plezier gaat opleveren.

  • De workshop was een feest. De plek, het eten, de mensen, het leren en ervaren; alles klopte. Het was een rijke ervaring. De workshop Tijdsurfen zie ik als eerste aanzet om mij als mens verder te mogen ontwikkelen in het leren omgaan met de tijd. Het belang van witjes en de volledige aandacht schenken aan de aankloppers zijn voor mij zeer waardevolle inzichten.

  • De workshop vond ik erg praktisch en op een fijne manier afwisselend. Tijdens de workshop heb ik de tijd goed ervaren. Door de workshop ben ik bewuster geworden en het heeft mij veel inzichten gegeven, vooral van het doen van één ding tegelijk, van de aankloppers en van de witjes. Paul is een prettige, heldere en zorgvuldige trainer. Hij gaf fijne praktische oefeningen die bleven hangen.

  • Door de workshop Tijdsurfen heb ik er meer vertrouwen in gekregen dat zaken op hun pootjes terechtkomen. Het heeft mij geleerd om op een soepelere manier om te gaan met de tijd. Paul was rustig, helder en duidelijk als trainer. Hij kwam over als ervaringsdeskundige en kon alles goed helder maken. De workshop was logisch opgebouwd. Er was veel tijd om zaken rustig hun plaats te laten krijgen.

  • Ik heb het 'Zen en Tijdsurfen' weekend met veel plezier gevolgd. Het heeft me veel handvatten en inzichten gegeven. Ik begin op een andere manier naar tijd te kijken en zie dat er op een heel praktische manier in het nu geleefd kan worden, het brengt zo veel rust en zo veel hoef ik helemaal niet anders te doen. Dank je wel voor alle informatie die je op een prachtige en heldere manier aanreikt.

  • Ik heb de workshop als heel prettig ervaren en het heeft mij veel opgeleverd. Er was een prettige sfeer en een fijne balans tussen workshop, meditatie en tijd voor jezelf. Daarnaast had de workshop een aangename indeling waarbij er voldoende afwisseling was tussen werkvormen, ervaring, uitleg, ed. Het weekend heeft absoluut aan m'n verwachtingen voldaan!

  • Tijdsurfen heeft mij inzicht, overzicht, rust en een stukje zekerheid gegeven. De meditatie heb ik als fenomenaal ervaren, alles klopte. Ik mediteer nog steeds en ben zeker van plan dit nog dieper en langer te gaan doen. Paul heeft individuele aandacht voor iedereen, maar weet de deelnemers ook als een eenheid te houden.

  • Tijdsurfen heeft mij erg waardevolle en verdiepende kennis gegeven. Door het weekend Tijdsurfen ben ik heel bewust geworden van spanningen in mijn lijf en kan ik deze (spanningen) veel beter loslaten. Alle aanwijzingen voor de meditatie zijn inmiddels goed op hun plek gevallen. Mijn complimenten aan Paul! 

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link