Hester van der Putte, secretaresse en coach

Hester van der Putte, secretaresse en coach

De workshop vond ik heel inspirerend en verdiepend, het was leuk en serieus tegelijkertijd. Het is een prachtige manier om al doende, speels en luisterend meer te begrijpen en te voelen wat Tijdsurfen betekent. Na de workshop heb ik het idee dat ik Tijdsurfen echt ‘snap’ met mijn gevoel en het kan gaan toepassen in mijn leven. Ik denk dat het mij rust, energie en plezier gaat opleveren. De meditatie vond ik een essentiële toevoeging aan het weekend. De uitleg was uitstekend en glashelder. De maaltijd in stilte heb ik als heel fijn ervaren. Tijdens deze maaltijd voelde ik mij samen met de anderen zonder dat ik hiervoor iets moest doen. Misschien was ik nu zelfs wel bewuster van de anderen dan wanneer ik praat. Ik vind Paul een hele goede trainer en leraar. Zijn uitleg is enorm verhelderend en voedend. Hij geeft ruimte aan vragen, maar is ook op een fijne manier begrenzend. Zijn begeleiding is duidelijk voelbaar leidend, zonder dwingend te worden. De manier waarop hij de groep begeleidt gaf voor mij plezier aan het samenzijn en een grote veiligheid om je te openen.