Assertiviteitstraining

Leer zichtbaar te zijn en voor jezelf op te komen

In deze Assertiviteitstraining leer je hoe je op simpele manier voldoende zichtbaar kunt zijn voor je omgeving. Ook train je om op een rustige en duidelijke manier voor jezelf op te komen en assertief te reageren. Je leert gevoelens te verwoorden en behoeftes uit te spreken. Je oefent om goed feedback te geven en begrijpt hoe je kritiek het beste kunt ontvangen.
We oefenen in groepen van 8 personen in een veilige setting. 

assertiviteitstraining amsterdam
assertiviteitstraining amsterdam-oost

Wat levert de Assertiviteitstraining je op?

  • Men houdt rekening met je en respecteert jouw grenzen
  • Je komt op voor jezelf
  • Je kunt je grenzen aangeven
  • Je leert je gevoelens onder woorden te brengen
  • Als het emotioneel wordt, weet je rustig te blijven communiceren
  • Je geeft heldere feedback

 

Wat kan ik verwachten?

De Assertiviteitstraining kenmerkt zich door een veilige sfeer en een heldere methode. Je maakt stapsgewijs kennis met de verschillende elementen van communicatie en traint deze meerdere keren waardoor je er ervaring in krijgt.
Er wordt gebruik gemaakt van rollenspel waarin herkenbare praktijksituaties worden nagebootst. Je bent vrij om deel te nemen aan het rollenspel of te leren door anderen te observeren.
De uitwisseling met de mededeelnemers is  motiverend en de persoonlijke begeleiding stimuleert je en helpt je om over eventuele hobbels heen te komen.

Gegevens Assertiviteitstraining

De Assertiviteitstraining duurt 4 avonden plus 1 terugkomavond en telt maximaal 8 deelnemers per groep. De kosten zijn € 255

Deze training wordt online via Zoom gegeven.

 

Heb je al eerder een workshop bij De StressOntknoping gedaan? Ben je student of heb je een stadspas? Dan heb je recht op korting.

Het complete workshop programma

Geen evenementen gevonden!

Wat zeggen onze deelnemers