Gerrit van den Burg, Pianostemmer

Zen en Yoga 1

Gerrit van den Burg, Pianostemmer

De meditatie heb ik als fijn ervaren. De yoga was goed. Ik voelde allemaal spieren waarvan ik me het bestaan eerder nauwelijks bewust was, maar ik heb geen spierpijn gehad. 

Het onderdeel Intuïtief Tijdsbeheer was helemaal in stijl met de vorige StressOntknoping trainingen, opnieuw heel goed. Ik bewonder de praktijkgerichtheid van de aanpak onverminderd.  

De workshop heeft me bevestigd dat ik geduld met mezelf wil en mag hebben. En ik heb ontdekt dat het verwerken en laten bezinken van gebeurtenissen voor mij misschien wel de belangrijkste voorwaarde is om goed te kunnen anticiperen. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link