Samen werken aan rust

In een kleine groep van acht personen werk je onder begeleiding van Paul Loomans aan een van de drie essentiële thema’s. In de groep ontstaat al snel een vertrouwde en veilige sfeer, waardoor je diepgang zult ervaren en blijvende veranderingen kunt verwezenlijken.

De modules

Er zijn drie thema’s. Kies het thema dat het beste past bij jouw situatie of gebruik de keuzehulp.

Handel en werk vanuit rust, gebruik je intuïtie bij je planning en verkrijg een natuurlijke aandacht bij alles wat je doet.

Weet goed om te gaan met emotionele reacties. Transformeer belemmerende gedragspatronen en overtuigingen in nieuwe kwaliteiten.

Maak jezelf zichtbaar en weet wanneer nodig assertief te reageren. Weet feedback op een positieve manier te geven en te ontvangen.

Meer weten over welk programma voor jou geschikt is? Ga dan naar de keuzehulp!

Paul Loomans

Ik ben oprichter van De StressOntknoping en heb een toegankelijke methode ontwikkeld om stress te reduceren en vanuit innerlijke rust te leven.

 

Ik heb twee boeken geschreven:

  • ‘Ik heb de tijd, handleiding in tijdsurfen’ (2013, bekroond als beste spirituele boek van het jaar, vertaald in 7 talen)
  • ‘Goed gevoel, emoties als medicijn (2016)

Als coach en trainer begeleid ik mensen en organisaties in workshops, trainingen en lezingen.


Ik ben zenmonnik sinds 1982 en heb een gezin met drie kinderen. Mijn loopbaan ben ik begonnen als acteur en regisseur. Sinds 2006 beschouw ik het als mijn missie om het stressfenomeen te ontrafelen.

 

De acteur in mij is nog steeds actief in mijn huidige werk. Mijn aanpak is beeldend en interactief. Je leert al doende. De sfeer in mijn workshops is veilig en luchtig.

Wat zeggen onze deelnemers

Programma

Kies de modules uit naar je behoefte. Je kunt de modules los van elkaar en in willekeurige volgorde volgen.
Als je meerdere modules doet, zul je merken dat ze elkaar versterken. Je krijgt steeds meer inzicht in jouw functioneren, jea brengt spanningen tot rust en zult innerlijke kalmte gaan ervaren.
Je werkt onder begeleiding van Paul Loomans in een kleine groep gedurende vijf avonden aan een van de thema’s.

Geen evenementen gevonden!