Meghan Yau-Shia, Workshop Tijdsurfen

Meghan Yau-Shia, Workshop Tijdsurfen

De workshop was heel inspirerend en verhelderend. Het boek heb ik twee keer gelezen en ik heb een gastles Tijdsurfen gevolgd. Het workshop weekend heeft echter veel meer impact op mij gehad. Naast dat ik al heel enthousiast was over Paul en het Tijdsurfen, zijn mijn verwachtingen dit weekend echt overtroffen. Paul heeft de workshop rustig, geduldig en met humor gebracht. De uitleg en begeleiding was gestructureerd en duidelijk. Er hing een positieve groepssfeer en er was aandacht voor elke deelnemer. Ik ervaar nu veel meer rust en positieve energie tijdens het werk en mijn collega’s is dit ook opgevallen. Als er soms toch een hectisch- of stressmoment is, ben ik mij daar sneller van bewust en kan ik vervolgens weer terugkeren naar de rust.