Bert Lintmeijer, Verhalenverteller

Zen en Yoga 3

Bert Lintmeijer, Verhalenverteller

De yoga had een weldadige invloed en was ook de dagen erna voelbaar. 

De eerste dagen na het weekend voelde ik een weldadige rust. Ik had daarna veel minder moeite met de indeling van mijn tijd. Vanochtend betrapte ik me nog op de gedachte, ik moet van alles; ik heb de witkwast genomen en niets dringends of dwingends gedaan.  Bij alles wat ik doe let ik erop dat ik het afmaak. 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link