Else Oostendorp, Coach kinderopvang / Speltherapeut / Supervisor

Workshop Zelfbeeld en Emoties

Else Oostendorp, Coach kinderopvang / Speltherapeut / Supervisor

De workshop heeft mijn verwachtingen overtroffen. De insteek was zeer authentiek en gelaagd. Ik vond het prettig hoe Paul ruimte voor iedereen bewaakte en aansloot op de behoefte van de deelnemers. Ik voelde mij erg op mijn gemak, waardoor ik nieuwe alternatieven kon uitproberen. Tijdens gesprekken kan ik nu gevoelens en behoeften benoemen zodat automatisme niet meer opkomt in lastige gesprekken.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link