Estelle Schatorie, oefentherapeut, dansdocent en Tijdsurfer

Estelle Schatorie, oefentherapeut, dansdocent en Tijdsurfer

Fijn om je therapeuten pet af te zetten en te voelen welke emoties je persoonlijke groei in de weg zitten. Mede dankzij de cursus laat ik me nu meer horen, ben ik meer tevreden met waar ik nu sta en sta ik met meer vertrouwen open voor nieuwe uitdagingen. Het is super hoe je op een hele natuurlijke en fijne manier een groep tot een groep kunt maken. Dank je wel!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link