Ineke van der Berg, business developer

Ineke van der Berg, business developer

Ik begrijp nu beter hoe sommige gesprekken lopen en hoe ik bepaalde zaken moet/kan aankaarten. Het is voor mij voornamelijk moeilijk om de emotie uit te spreken en daar heb ik nu handvatten voor gekregen, bepaalde stappen die ik kan doorlopen om dingen te zeggen. Ik neem mee uit de cursus dat ik mezelf best mag uitspreken, het mag best even schuren. Het liefst ga ik aankaarten uit de weg en nu lukt het mij beter om het toch te doen en mezelf te uiten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link