Neeltje Opdam, deeltijdstudent, vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk en moeder

Neeltje Opdam, deeltijdstudent, vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk en moeder

De workshop gaf mij inzicht in primaire emoties, terwijl ik me met mijn beste bedoelingen altijd op secundaire emoties richtte. Ik kon mezelf geven en vertrouwen op jouw leiding, je was absoluut zorgvuldig iedereen gericht aandacht te geven maar bleef ook het groepsgeheel steeds in de gaten houden. Uiteindelijk ervoer ik heel erg dat we er allemaal mochten zijn zoals we waren.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link