Priya Jaharia, Secretaresse

Priya Jaharia, Secretaresse

Ik liep vast in mijn emoties. Ik wist geen raad met de heftigheid waarmee ik op bepaalde situaties kan reageren. Ik heb nu handige tools om met deze heftige, maar ook andere, minder heftige emoties om te gaan. Hiermee denk ik meer rust en vertrouwen te mogen ervaren in mijn leven.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link