Tussen einde en begin ligt een uitdaging

Goed voorbereiden

Tussen einde en begin ligt een uitdaging

Als de bijeenkomst, de sessie, de les afgelopen is, zijn we moe. We hebben net geconcentreerd geluisterd, informatie opgenomen of gesproken, nu is het voorbij, oef. We willen uitblazen en de bladzijde omslaan om ons op iets anders te richten. Maar precies in dit moment van overgang ligt een uitdaging verscholen. Door nu goed af te ronden, ben je ook goed voorbereid op de volgende bijeenkomst. 

Vraag jezelf af: Wat heb ik opgestoken? Wat ga ik doen met deze inhoud? Wat heb ik opgemerkt dat ik mij de volgende keer ook nog wil herinneren?

Een voorbeeld:
Als bij de workshopavonden hier in Amsterdam de deelnemers vertrokken zijn, pak ik mijn laptop en schrijf op wat mij die avond opgevallen is. Dat zijn inhoudelijke gedachtes maar het kunnen ook persoonlijke verhalen zijn die een deelnemer verteld heeft en die ik niet wil vergeten.
Vervolgens maak ik aantekeningen hoe ik hier de volgende keer mee om wil gaan.

Aanwijzing 4 van het Tijdsurfen: Maak contact met alles wat je in de toekomst wilt gaan doen 

Tijdsurfen kun je leren in de cursus timemanagement ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen

Geen reactie's

Geef een reactie

Gratis videoles ‘Stressvrij werken met Tijdsurfen’

Ben jij vaak druk en loop je achter de dingen aan?
Ontvang dan deze gratis videoles plus een aantal basisaanwijzingen om op een soepele manier je tijd en taken te beheren. Ook krijg je elke dinsdag de Wekelijkse Inspiratie met een tip hoe je stress kunt verminderden en meer vanuit rust kunt leven.
GRATIS LES
Meld je aan en je ontvangt de proefles direct in je mail.
close-link